DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.296,450,85
BITCOIN 22835531,24%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Gaziantep FK 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti, Goller ve Maçta Öne Çıkanlar
  • TR Haber
  • Spor
  • Gaziantep FK 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti, Goller ve Maçta Öne Çıkanlar

Gaziantep FK 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti, Goller ve Maçta Öne Çıkanlar

Fenerbahçe hata yapmadı. Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında Gaziantep Futbol Kulübüne konuk olan Fenerbahçe hata yapmadı. 81. dakika da İrfan Can Kahveci'nin attığı kafa golüyle hayat bulan sarı lacivertli ekip ligde liderliğini sürdürdü.

ABONE OL
Ocak 14, 2024 18:17
Gaziantep FK 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti, Goller ve Maçta Öne Çıkanlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Gaziantep FK’ya karşı 1-0’lık bir galibiyet elde etti. Mücadelede sarı lacivertli ekibi öne geçiren golü 81. dakikada İrfan Can Kahveci attı.

Karşılaşmanın 51. dakikasında Fenerbahçe’nin kazandığı penaltı vuruşunda Edin Dzeko’nun şutunu Gaziantep FK kalecisi Nita kurtardı. Alınan bu galibiyetle Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’deki yenilmezlik serisi de 9 maça ulaştı.

Bu galibiyetle Fenerbahçe puanını 53’e yükseltirken, Gaziantep FK ise 22 puanda kaldı. Fenerbahçe, zorlu bir mücadeleden üç puanla ayrılarak ligdeki üst sıralardaki yerini korudu.

Gaziantep FK 0-1 Fenerbahçe Maç Özeti ve Önemli Anlar

İlk 11’ler

Gaziantep FK XI: Nita, M’Bakata, Arda, Dijolobodji, N’Koulou, Furkan, Ogün, Maxim, Mustafa, Markovic, Draguş

Fenerbahçe XI: Livakovic, Mert Müldür, Serdar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko

Maçın Önemli Dakikaları

Maçın 7. dakikasında Maxim’in pasında topla buluşan M’Bakata’nın vuruşunda kaleci Livakovic kornere göndererek önemli bir kurtarış yaptı.

13. dakikada Szymanski’nin sağdan kullandığı kornerde top, ceza sahası dışındaki Fred’e ulaştı. Fred’in vuruşunda kaleci Nita, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

24. dakikada Fred’in Tadic’e gönderdiği topla buluşan Szymanski’nin attığı gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

49. dakikada Fenerbahçe Fred’in düşürülmesiyle kazanılan penaltıda Edin Dzeko’nun vuruşundan yararlanamadı.

Maçın kırılma anı 81. dakikada yaşandı. Fenerbahçe’nin geliştirdiği atağın sonunda İrfan Can Kahveci, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydederek galibiyeti getirdi.

Bonucci Fenerbahçe Formasını İlk Kez Giydi

Fenerbahçe’nin yeni transferi İtalyan yıldız Leonardo Bonucci, ilk kez maç kadrosunda yer alarak mücadeleye yedek kulübesinde başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısının son bölümünde Fenerbahçe’den Serdar Aziz sakatlandı. Serdar Aziz’in oyuna devam edememesi üzerine kenara gelerek yerini Bonucci’ye bıraktı.

Leonardo Bonucci, Gaziantep maçının 38. dakikasında oyuna dahil oldu ve bu an itibariyle Fenerbahçe formasını ilk kez terletmiş oldu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.