PKK’ya ağır darbe! Son dönemde tek seferde ele geçirilen en yüksek rakam
  • TR Haber
  • Güncel
  • PKK’ya ağır darbe! Son dönemde tek seferde ele geçirilen en yüksek rakam

PKK’ya ağır darbe! Son dönemde tek seferde ele geçirilen en yüksek rakam

Milli Savunma Bakanlığı, teslim olan teröristten alınan bilgilerle komandoların Zap bölgesinde 467 adet kullanılmamış AK-47 piyade tüfeği ile birlikte çok sayıda mühimmat ve askerî teçhizat ele geçirdiğini duyurdu.

ABONE OL
Aralık 30, 2023 21:05
PKK’ya ağır darbe! Son dönemde tek seferde ele geçirilen en yüksek rakam
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda mühimmat ve askerî teçhizat ele geçirdi. Bu sayı son dönemde tek seferde ele geçirilen en yüksek silah rakamı oldu.İşte Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklama…Kahraman Mehmetçik, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK’nın inlerine girmeye devam ediyor. Etkisiz hâle getirilen iki teröristten teslim olanın verdiği bilgiler doğrultusunda Komandolarımız, Zap bölgesinde 467 adet kullanılmamış AK-47 piyade tüfeği ile birlikte çok sayıda mühimmat ve askerî teçhizat ele geçirdi. Bu sayı son dönemde tek seferde ele geçirilen en yüksek silah rakamı oldu. Ele geçirilen silah ve mühimmat şu şekilde: – 1 adet 7.62 mm PKMS makinalı tüfek, – 56 adet RPG-7 antipersonel mühimmatı, – 314 adet el bombası, – 2 adet PKMS makinalı tüfek yedek namlusu, – 146 adet AK-47 piyade tüfeği şarjörü, – 139 adet tahta dipçik, – Çeşitli yaşam malzemesi ele geçirildi.Kahraman Mehmetçik, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK’nın inlerine girmeye devam ediyor. Etkisiz hâle getirilen iki teröristten teslim olanın verdiği bilgiler doğrultusunda Komandolarımız, Zap bölgesinde 467 adet kullanılmamış AK-47 piyade… pic.twitter.com/6Gb5d2Q6YI— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) December 30, 2023KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.