Kim Milyoner Olmak İster’de 5 Milyon TL’lik ödül sahibini buldu!
  • TR Haber
  • Gündem
  • Kim Milyoner Olmak İster’de 5 Milyon TL’lik ödül sahibini buldu!

Kim Milyoner Olmak İster’de 5 Milyon TL’lik ödül sahibini buldu!

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katılan bir yarışmacı, 5 milyon lira değerindeki soruyu açtırdı. Soruya doğru cevap veren yarışmacı, 5 milyon liralık büyük ödülün sahibi oldu.

ABONE OL
Mart 24, 2024 22:21
Kim Milyoner Olmak İster’de 5 Milyon TL’lik ödül sahibini buldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster?” programına 19 yaşındaki genç yarışmacı Berk Göktaş konuk oldu.

ATV’nin fenomen programında büyük ödül geçtiğimiz günlerde 5 milyon TL’ye çıkarılmıştı. Büyük ödül arttırılmasının ardından ilk kez büyük ödülle final sorusu görüldü.

5 MİLYON TL DEĞERİNDEKİ SORUYU AÇTIRDI

Geçtiğimiz hafta 19 yaşındaki genç yarışmacı Berk Göktaş’ın performansı, dikkat çekmişti. Bu hafta büyük ödül olan 5 milyon TL değerindeki soruyu açtırmaya hak kazanan yarışmacı, soruyu cevapladı.

‘Kim Milyoner Olmak İster?’ programında 5 milyon lira değerindeki soru soruldu.

İşte “Kim Milyoner Olmak İster?” programındaki 5 milyonluk soru:

“Bakara Suresi’nde, kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğullarının, ‘Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız’ diyerek Hz. Musa’dan ‘Rabb’ine dua et de versin’ diyerek istedikleri arasında hangisi yoktur?”

a) Mercimek

b) Soğan

c) Nohut

d) Sarımsak

Cevap: C şıkkı

‘Kim Milyoner Olmak İster?’ programında genç yarışmacı 5 milyon liralık soruya doğru cevap verdi.

SORUYA DOĞRU CEVAP VERDİ

Yarışmacı Berk Göktaş, final sorusuna doğru cevap vererek 5 milyon liranın sahibi oldu. Göktaş, soruyu cevapladıktan sonra yaşadığı sevinci şu sözlerle ifade etti: “Soruyu ilk gördüğümde ‘eyvah’ dedim. Kalbim beni yanıltmadı. Parayı yüksek lisans eğitimimde kullanacağım.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.